Elfogtak egy erőszaktevőt Budapesten

Elfogtak a XXI. kerületben egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy augusztus 20-án leütött, bántalmazott és megerőszakolt egy fiatal nőt Csepelen.

A megerőszakolt, sérült lányra a csepeli rendőrök figyeltek fel az utcán 2014. augusztus 20-án hajnalban. A nő a segítségére siető járőröknek elmondta, hogy korábban megtámadta egy férfi, aki bántalmazta és meg is erőszakolta. A sértettet kórházba szállították, a kapitányság munkatársai pedig azonnal megkezdték az adatgyűjtést.

A 22 éves budapesti H. Bélát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkúr speciális bevetési egységének segítségével fogták el csütörtökön, saját otthonában. A Hír24 úgy tudja, a férfi ellenállást tanúsított, de a kommandósok legyűrték, így sikerült őrizetbe venni és kezdeményezni előzetes letartóztatását.

A hírportál értesülései szerint H. Béla a vele egykorú áldozatát hátulról leütötte, kétszer megerőszakolta és orális szexre is kényszerítette. A férfit korábban is kihallgatták, de csak mostanra gyűlt össze ellene elég bizonyíték, hogy őrizetbe vehessék és megalapozottan gyanúsíthassák a bűncselekmény elkövetésével.

Úgy tudni, H. Bélának nem ez az első ügye, korábban is erőszakos bűncselekményekkel kapcsolatban indult eljárás ellene.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.