Elfogták az ócsai ékszerboltot kirabló párost

Elfogták az ócsai ékszerbolti rablás gyanúsítottjait, akik május végén ismeretlen anyaggal elkábították az eladót, majd több tálca arany ékszerrel elmenekültek a helyszínről - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.
Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a 39 éves K. N. József május 31-én késő délelőtt ment be a boltba, majd az eladónőt kicsalta a pult mögül. Dulakodni kezdtek, miközben a férfi ismeretlen anyaggal elkábította az alkalmazottat.

A nő bódult állapotát kihasználva a támadó több tálca arany ékszert vett magához, majd az üzlet előtt várakozó társával, aszintén budapesti 22 éves N. Angelával elmenekült.

A Pest megyei nyomozók a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították, majd hétfő délután otthonukban elfogták a gyanúsítottakat, akik beismerő vallomást tettek.

A házkutatásnál a rabolt ékszerek nagy része előkerült, értéküket szakértő vizsgálja. A nyomozók megtalálták az eladó elkábítására használt vegyszert is. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.