Elfogták az óvodánál önkielégítést végző férfit

Egy anyuka szólt a rendőröknek arról, hogy az egyik révkomáromi lakótelepen, az óvoda közelében egy maszturbáló férfit látott. A hatóságok azonnal a helyszínre érkeztek, és elfogták a férfit.
A fiatal anyuka éppen a kislányát kísérte az oviba, mikor meglátta a panelház lépcsőjénél a férfit. Visszafelé jövet, a találkozáskor kisebb sokkot kapott: "Már álló helyzetben láttam, és eléggé egyértelmű módon mozgatta a kezét, amit nem lehet mással összetéveszteni. Meg vagyok róla győződve, hogy nem a kis dolgát végezte" - mesélte az anyuka, aki ahogy hazaért, felhívta a rendőrséget.

Az esetről a Bumm.sk portál is beszámolt. Az óvoda óvónénije, Egressy Olga elmondta, hogy munkába jövet ő senkit nem látott a környéken, de az ilyen embernek kezeltetnie kellene magát.

A fiatal anya bejelentését követően a rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, és rövid hajsza után elfogták a férfit. A hatóságok 1,4 ezrelékes alkoholszintet állapítottak meg a gyanúsítottnál.

A huszonhét éves férfi tagadott mindent, de mivel a slicce nyitva volt és a szemtanúk is megerősítették, hogy ő az a személy, aki ellen a bejelentés érkezezett, a rendőrök előállították. Bozena Bruchterová nyitrai kerületi rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a férfi ellen garázdaság vétségének alapos gyanúja miatt kezdeményezhetnek eljárást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.