Luxusüdülőben fogták el a négy embert halálra gázoló tinédzsert

A mexikói hatóságok őrizetbe vették a négy ember halálát okozó Ethan Coucht és édesanyját a népszerű Csendes-óceán-parti üdülőhelyen, Puerta Vallartában.

Couch egy hónapja tűnt el, két évvel azután, hogy az amerikai hírekbe került. A fiú próbaidejét töltötte, amiért 16 évesen ittasan halálra gázolt négy embert.

A texasi hatóságok azonnal keresni kezdték az "affluenzában" szenvedő tinit. Az angol kifejezést azokra használják, akik nem tudják feldolgozni a hirtelen gazdaságot, nem látják a jó és rossz közti különbséget, és a szüleik sem szabhatnak nekik határt semmiben.

Coucht a gázolásért húsz év börtönre ítélték, a bíró ugyanakkor próbaidőre bocsájtotta őt, amit a fiatal megszegett azzal, hogy anyjával megszökött. A CNN szerint Couchról korábban egy videó is megjelent, amin látszik, hogy barátaival egy ivós játékot játszik. Az ügyész szerint a felvétel önmagában azonban nem volt elegendő ahhoz, hogy a fiatalt lecsukják.

Couch és édesanyja eltűnéséről apja tett bejelentést. A fiút a próbaidő megszegése miatt akár 10 év börtönre is ítélhetik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.