Elfogott rablók Budapesten és Csongrádban

Fiatalokat támadtak meg, és fenyegetéssel, veréssel elvették tőlük mobiljukat,pénzüket,táskájukat. A személyleírás alapján gyorsan elfogták őket a rendőrök.

Szombat éjjel két rablást is elkövettek a fővárosban. Fél tízkor a II. kerület Forint utcában két férfi - közben harmadik társuk egy autóban várt rájuk - megfenyegetett egy fiatal párt, és elvették a 18 éves fiú mobiltelefonját. A rablás során személyi sérülés nem történt.

Másfél órával később a XII. kerületben három támadó fenyegetett meg egy 16 éves fiút, akitől szintén a mobilját vették el; a sértett könnyű sérülést szenvedett.

Az áldozatok által adott pontos személyleírás alapján a XI. kerületi rendőrkapitányság akcióosztályának munkatársai néhány órával később elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három 19 éves fiút. A rendőrök a támadóknál megtalálták a mobiltelefonokat is.

Csongrád megyében két különböző társaság is hasonló módszerekkel dolgozott.

Péntek délután Hódmezővásárhely központjában két fiatalkorút rabolt ki két felnőtt férfi. A fiúk egy padon ültek, a férfiak meg pénzt követeltek tőlük. A fiúk nem adtak, erre a rablók először veréssel, majd megölésükkel fenyegetőztek. Erre már megkapták a fiúknál levő készpénzt. A hódmezővásárhelyi rendőrök még aznap elfogták a gyanúsítottakat.

Szegeden is rablással akart pénzt szerezni három férfi szombat hajnalban. Egy hazafelé tartó fiatal párhoz léptek oda, rátámadtak a fiúra és elvették a lány táskáját. A rablást követően a támadókat perceken belül elfogta a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.