Elfogatóparancsot adtak ki két magyar férfi ellen Nyugat-Yorkshire-ben

A 45 éves Angyal Andrást csalással és lopással gyanúsítják, a 31 éves Dömötör Szabolcs pedig motorkerékpárt próbált lopni. Hogy elkerüljék a büntetésüket Magyarországon, Nagy-Britanniába menekültek.

Az európai körözési listán szereplő két magyar és egy lengyel férfiról azt feltételezik, hogy a yorkshire-i Huddersfield és Dewsbury területén vannak - írja az Examiner című brit lapra hivatkozva a vs.hu.

A rendőrség fotót is közölt a keresett személyekről, akik nem jelentek meg a Westminster magisztrátus előtt a kiadatási meghallgatásukon.

A 45 éves Jaroslaw Sobczak két év börtönt kapott fegyveres rablásért Lengyelországban. Az ugyancsak 45 éves Angyal Andrást csalással és lopással gyanúsítják Magyarországon, a 31 éves Dömötör Szabolcsot pedig lopás vádjával keresik a hatóságok.

Pat Casserly felügyelő elmondta, Nyugat-Yorkshire-ben kilenc külföldit tartanak számon, akiket szülőhazájukban már elítéltek különböző bűncselekmények elkövetése miatt. "Nem rehabilitáció céljából érkeztek, nem megváltozni szeretnének, hanem elrejtőzni az igazságszolgáltatás elől. Arra kérek mindenkit, hogy aki tud róluk valamit, jelentkezzen a rendőrségen" - mondta a rendőrtiszt.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.