Életveszélyesen megsérült egy baleset helyszínén dolgozó férfi

A 20 kilovoltos hálózat helyreállítási munkáin dolgozott az a 36 éves szerelő, akit eddig ismeretlen ok miatt súlyos égési sérüléssel járó áramütés ért egy szerda hajnali hódmezővásárhelyi baleset helyszínén - tájékoztatta a Démász Zrt. az MTI-t.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az áramszolgáltató munkatársainak azokat a károkat kellett kijavítaniuk, amelyek akkor keletkeztek, amikor egy nő autójával lecsúszott az útról, és kidöntött egy villanyoszlopot.

A hajnali autós baleset miatt csaknem ötezer fogyasztó maradt átmenetileg áram nélkül az alföldi városban. A helyreállítás során bekövetkezett baleset következtében további kétezer fogyasztónál szünetel a szolgáltatás, melyet várhatóan a késő délutáni órákra sikerül teljesen helyreállítani - olvasható az áramszolgáltató közleményében.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nőt részeg barátja kergette egy másik autóval. A baleset a Lévay utcában egy kanyarban történt, a nő könnyebb sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy a fogócska előtt két nappal a nő autójáról a rendőrök levették a rendszámot, ezért barátja saját járművéről rakta azokat át a kocsira.

A férfi ellen egyedi azonosító jel meghamisításának vétsége és ittas járművezetés bűntette miatt indult büntetőeljárás. Emellett, bár a férfinak volt jogosítványa, nem tartotta magánál, emiatt is eljárás indul ellene, és a rendőrök gondoskodtak az okmány visszavonásáról.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.