Életveszélyesen megsérült a krosszpályán bicikliző polgármester

Életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba Tiszaalpár polgármesterét, aki egy motorok részére kialakított krosszpályán kerékpározott és elesett - közölte hétfőn a rendőrség.

Bodor Ferenc polgármester vasárnap este egy Tiszaalpár határában lévő dombos pályán nagy sebességgel kerékpározott, amikor arccal a földre esett és eszméletét vesztette - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A terület tulajdonosa mutatja a helyszínt. Életveszélyes koponyasérülést szenvedett a tiszaalpári polgármester, amikor kerékpárjával elesett.
Tiszaalpár, 2009. szeptember 7. A terület tulajdonosa a helyszínt mutatja. Életveszélyes koponyasérülést szenvedett a tiszaalpári polgármester, amikor kerékpárjával elesett 2009. szeptember 6-án az esti órákban. A Bács-Kiskun megyei település határában Bodor Ferenc polgármester a motoros crossz pályán akart egy kerékpárral végigmenni, amikor egy dombos kanyarban kisodródott és átrepült a domb másik oldalára, ahol fejjel a földnek csapódott és eszméletét vesztette. A polgármestert a mentőben kétszer is újra kellett éleszteni, majd mentőhelikopter szállította a kecskeméti kórházba, állapota továbbra is válságos. MTI Fotó: Donka Ferenc

A koponyaalapi törést szenvedett férfit a kiérkező mentők újraélesztették, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították - tette hozzá Nyikos Tamás.

A hadnagy tájékoztatása szerint a polgármestert életveszélyes állapotban kezelik a kecskeméti kórház intenzív osztályán.  A baleset körülményeit a kiskunfélegyházi rendőrök vizsgálják.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.