Életmód hétvége nem csak növényevőknek

Jóga, relaxációs tánc, ételkóstolók, főző-tanfolyamok, koncertek, workshopok és izgalmas beszélgetések várnak mindenkit az ingyenesen látogatható XVI. Vegetáriánus Fesztiválon, augusztus 25-26-a között.

Sokszínű programmal várja a látogatókat a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Vegetáriánus Fesztivál, ahová nem csak vegákat várnak. A jóga-foglalkozások, ételkóstolók, főző-tanfolyamok, workshopok mindenkinek szórakozást nyújtanak, attól függetlenül, eszik-e az illető húst, vagy nem. Megéri tehát elmenni, sok különleges ételt és italt kóstolhatnak majd meg ugyanis az érdelődők, akik hasznos infókat kaphatnak az allergiás megbetegedésekről, szakemberek adnak tippeket, hogyan szerettessék meg a szülők a gyerekekkel a zöldségeket, gyümölcsöket, főzelékeket.

A fesztiválon bárki konzultálhat természetgyógyászokkal, lesz főzőverseny, a szakmai előadások mellett pedig számos kikapcsolódási, feltöltődési lehetőség nyílik: a balett teremben lesz szakrális körtánc, baba-mama valamint kismama jóga, Do-in frissítő, lazító, nyújtó gyakorlatok, Csí Kung és Tai Csi workshop és Zumba Gold oktatás.

A kétnapos fesztivált a Harcsa Veronika Vegetáriánus Trió koncertje zárja, mely formáció kizárólag erre az alkalomra áll össze! Tagjai a vegetáriánus énekesnő, vegán bőgőse Oláh Zoltán és a mindenre nyitott gitáros, Gyémánt Bálint. A koncerten Veronika szerzeményeit, és néhány meglepetés feldolgozást adnak elő, miközben elmesélik, milyen is vegaként turnézni a nagyvilágban.

A rendezvényre a belépés ingyenes, a részletes programot ide kattintva tekinthetik meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.