Életfogytiglant kapott a magyarbánhegyesi gyilkos

Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki 2014-ben két embert lelőtt, kettőt pedig életveszélyesen megsebesített Magyarbánhegyesen - írja a Beol.hu.

A táblabíróság előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntettében mondta ki bűnösnek az 50 éves vésztői férfit. Nem bocsátható feltételes szabadságra.
 
A már többször büntetett férfi 2005-ben ismerkedett meg későbbi élettársával, akitől négy év múlva kislánya született. Kapcsolatuk megromlott, a vádlott többször bántalmazta az asszonyt, aki emiatt 2014-ben gyermekükkel együtt hazaköltözött édesanyjához. A férfi azonban erőszakkal magához vette a kislányt, ezért az anya gyermekelhelyezési pert indított.

A vádlott 2014. május 15-én magához vett egy korábban illegálisan vásárolt fegyvert, majd bement a házba, ahol korábbi élettársa lakott. Amikor a nő és a barátja kiment az udvarra, a vádlott utánuk ment és lelőtte a férfit, majd az épületben minden felnőttet több lövéssel megsebesített. Ezután a kislányt magához véve elmenekült, de nem sokkal később feladta magát a rendőrségen.

Részletek a Beol.hu-n >>>
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.