Életében legenda: angol mozikban a Ronaldo életéről szóló film

Londonban mutatták be november 9-én este a Cristiano Ronaldo életéről szóló Ronaldo című dokumentumfilmet. A harminc éves labdarúgó legenda édesanyjával és kisfiával érkezett a premierre.

Az eseményen Ronaldo régi csapattársai, Gary Neville és Louis Saha, a Manchester United edzője, Sir Alex Fergusson, a Chelsea vezetője, Jose Mourinho, és a Real Madrid menedzsere, Carlo Ancelotti is megjelent - számolt be a Daily Mail.

A 14 hónapon keresztül forgatott filmben Ronaldo mindennapi életét követték nyomon. Olyan bensőséges helyzetbe is bepillantást enged a film, amikor a családjával és a barátaival tölti az idejét, vagy ötéves fiával játszik. Emellett számos eddig nem látott archív felvétel is belekerült a portugál focista gyerekkorából és karrierje kezdetéről.

A sztárhoz közelállók mesélnek az életéről, vele kapcsolatos emlékeikről, de maga Ronaldo is vall a pályája kezdeteiről és a motivációiról. Édesanyja, a film vége felé arról mesél, mennyire másképp is alakulhatott volna minden. "El akartam vetetni a magzatot, de Isten nem engedte, hogy megtegyem. Cristiano nem kívánt gyerek volt, de olyan sok örömet adott nekem!"

Ronaldo a filmmel meg szeretné mutatni a rajongóinak, hogy milyen is ő valójában. "Az a célom ezzel a dokumentumfilmmel, hogy elfogulatlanul megmutassuk a rajongóknak, aki valójában vagyok. Szerintem az emberek szeretni fogják a filmet, mert valóságos és nem manipulatív - ez valami igazi."

A filmet  Chilében, Görögországban, Nagy-Britanniában és Portugáliában játsszák a mozik. A magyarországi bemutatóról egyelőre nincsenek információk. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.