Elásott emberek: újabb túlélő jelentkezett

Előkerült és már vallomást is tett a rendőrségen a csepeli gyilkosságok egy újabb túlélője, akinek szintén sikerült kiásnia magát saját sírjából - állítja a Blikk.

A lap információi szerint szerint előkerült a csepeli gyilkosságok egy újabb túlélője, az erdélyi fiatalemberen, M. M.-en kívül valaki másnak is sikerült kiásnia magát saját sírjából ugyanott, az eperföldeken. A lap szerint a férfi már vallomást is tett a rendőrségen és hasonló élményekről számolt be, mint az az erdélyi fiatalember, aki jelenleg az egyik humanitárius szervezet titkos házában bujkál.

A Blikk úgy tudja, hogy a hajléktalanok és a velük együtt élő személyek nagyjából egy-másfél éve kezdték szervezett formában a bűnözést. Először csak egymást fosztották ki, később az általuk látogatott kocsmák, játéktermek törzsvendégeit is kirabolták. Éles lőfegyverük nem volt, csak késük és egy gáz-riasztófegyvert is lefoglaltak a rendőrök. Az elásott holttestekkel kapcsolatban különböző vallomások születtek, amelyek alapján a rendőrök nem vagy csak részben tudták azonosítani az elhunytakat, hiszen egymást csak becenéven szólították és ismerték a banda tagjai.

– A csepeli éjszakában mindenki hallott a most napivilágot látott ügyről. Mi el sem hittük ezeket a szörnyűségeket, hogy valóban gyilkolásszák egymást. Szerencsétleneket, úgy tudjuk, nemegyszer beásták; amikor a semmi közepén néhányszor fejbe rúgták magatehetetlen társai­kat, azok mindenüket odaadták – mondta el a Blikknek az a férfi, aki egy rövid ideig az egyik gyanúsítottal még közös cellában is ült.

Augusztus elején a Nemzeti Nyomozó Iroda letartóztatta M. Alexandert, majd ezzel párhuzamosan a csepeli kapitányságon megjelent egy férfi, aki azt állította: megverték, kifosztották, majd nyakig elásták. Azóta négy holttest került elő a csepeli szabadkikötő szomszédságában lévő eperföldről. Több holttestet még keresnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.