Ejnye, ejnye, Vastag Csaba!

Barátja ellopott telefonjáról került fel az internetre egy hét évvel ezelőtt készült videó a haverjaival pálinkázó Vastag Csabáról, a magyar X-Faktor első győzteséről.

Hét évvel ezelőtt valószínűleg nem is sejtette Vastag Csaba, hogy a születésnapján készült, mobiltelefonnal felvett videó egyszer majd kellemetlen perceket okozhat neki. A legnépszerűbb videómegosztó portálra feltett felvételen az látható, ahogy az akkor még hosszú hajat viselő Csaba barátaival pálinkázgat, miközben obszcén módon rappelnek és kurjongatnak.

A videót több mint harmincezren nézték már meg, de a hozzászólásokból úgy tűnik, a felvétel miatt azért nem romlott Csaba renoméja.

– Néhány hete hívott fel a cimborám, hogy ellopták a telefonját, de eszembe sem jutott, hogy még benne van a felvétel. Meglepődtem, hogy kikerült az internetre. Láttam a videót, de úgy gondolom, az én életemben is történhet ilyen, a barátaimmal szülinapot ünnepeltünk. Mostanában azonban egyre ritkábban tudok önfeledten bulizni, hiszen rengeteget dolgozom. Remélem, gyerekkori videók nem kerülnek elő rólam, mert ott még ruha sincs rajtam – nyilatkozta a Blikknek Vastag Csaba.

A bulvárlap emlékeztet arra is, hogy a sztárok, de sokkal inkább a celebek esetében igen gyakori jelenség, hogy (állítólag) ellopott, elvesztett telefonokból kínos videók és fényképek kerülnek fel az internetre. Gyanús, felettébb gyanús...

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.