Együtt kéne vacsorázni a családdal

Öt éve hirdették meg először, az idén éppen szombatra esik a Wellness Világnapja, amihez az idén globálisan már háromezer létesítmény és szolgáltatócég csatlakozott. A világnapi kezdeményezés lényege, hogy az egészséges életmódra, az ingyen is elérhető életminőség javító lehetőségekre is ráirányítsa a figyelmet.

A szállodák, fürdők, spa-k, fitnesztermek, tánciskolák, valamint önkormányzatok és más állami intézmények csatlakozásával ezen a napon ingyenes és kedvezményes programokat hirdetnek, vagyis érdemes utánanézni a közeli szolgáltatók ajánlatainak. Szombaton az ország több településén tartanak szabadtéri edzéseket, a csatlakozó fürdőkben lehetőség lesz fürdőlátogatásra, gyógyvízkóstolásra.

Fontos, hogy nem csak azok ünnepelhetnek tehát, akik épp valamelyik trendi wellness hotelben pihennek, hanem bárki, akinek kedve van, azt meg senki sem tiltja, hogy több napos ünnepet tartsanak a csatlakozók, azaz magukévá tegyék az egészséges életmód alapfogásait, szembeszállva a stressz káros hatásaival.

A Wellness Világnap üzenete egyszerű, mindössze hét pontból áll.


1. Sétálj egy órát!
2. Igyál több vizet!
3. Kerüld el a műanyag flakonokat!
4. Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!
5. Tegyél jót valakivel!
6. Vacsorázz együtt a családdal!
7. Menj aludni este 10-kor!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.