Egyre rejtélyesebb, mi történt Noszály Sándorral

Az egykori teniszezőt csütörtök éjjel szállították kórházba, miután egy Király utcai szórakozóhelyen eddig tisztázatlan okokból súlyos fejsérüléseket szenvedett. Azóta sem tudni, pontosan mi történt vele.
Noszály a kórházi ágyán adott interjút a Blikknek. Fejéről már lekerült a kötés, így lehetett látni a halántéka fölötti körülbelül 8-10 cm hosszú mély vágás-szerű sérülést. A férfi azt mondta, nem verekedett senkivel, ám van olyan szemtanú, aki szerint viszont balhé volt. A rendőrség továbbra is életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz.

– Nem tudom, hogy életveszélyben voltam-e, nekem azt mondták, hogy rengeteg vért veszítettem, pont a sérülés helye miatt - mondta a lapnak a volt sportoló, aki azt is hozzátette, nem verekedett, de néhány szemtanú szerint balhé volt a szórakozóhelyen. Egyelőre nem tudni, hogyan sérült akkor meg. Noszály agyában vérömleny keletkezett az ütéstől, a vizsgálatok után derül ki, hogy ezek felszívódtak-e, a CT-m eredményétől függ, mikor mehet haza a kórházból.

– Nem emlékszem semmire, egyszer még jól voltam és a barátaimmal mulattunk, majd éreztem egy lökést, és a kórházban tértem magamhoz, minden, ami közötte volt, kiesett - mondta Noszály, aki előző este érkezett haza Los Angelesből.

A Blikk információi szerint a rendőrök megnézték a térfigyelő kamera felvételeit: azok is azt igazolták, hogy nem történt tettlegesség. A vérző Noszályhoz az egyik biztonsági őr hívta a mentőket, a rendőrök kihallgatták a férfit, tanúvallomásában nem volt szó verekedésről, szerinte Noszály olyan részeg volt, hogy menni sem tudott. Szerinte ez okozta a bajt, az egyik pillanatban elveszítette az egyensúlyát, előre lendült, majd elesett, ekkor ütötte be a fejét.

Noszály Sándor édesanyja ugyanakkor a lapnak azt mondta, hogy bántották a fiát.

– Beszéltem az egyik kosaras lánnyal, aki a helyszínen tartózkodott. Szerinte nem az utcán, hanem bent a bárban történt az eset. Hátulról lenyomták a földre, és akkor ütötte be a halántékát, amitől elvesztette az eszméletét. Sanyi életében nem verekedett senkivel, és semmilyen ellensége nincs - mondta az asszony, aki hozzátette: Sándornak elvitték a ruháját, mert DNS-t keresnek rajta. Azt vizsgálják, hogy az elkövető hagyott-e nyomot maga után.

A rendőrség ezzel szemben azt állítja: olyan nyomozati cselekmény ezidáig nem történt, amelyben bárkitől is DNS-t vettek volna.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.