Egyre melegszik az idő, de záporok még várhatóak

Csütörtökön eleinte a Dunántúlon lesz felhősebb az égbolt, később máshol is megnövekszik a felhőzet és délutántól ismét egyre többfelé kialakulhat zápor, zivatar. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz, zivatarok környezetében felerősödik, viharossá fokozódhat. Délután 21-29 fokot mérhetünk, keleten lesz melegebb.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap többnyire borús idő várható, záporokkal, zivatarokkal. Több helyen jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Az északi-északnyugati szelet élénk, zivatarokban erős lökések kísérhetik. Délután 20-26 fokra számíthatunk.

Szombaton még szintén többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására. Az északnyugatias szél elsősorban a Dunántúlon lesz többfelé élénk, erős. A hőmérséklet néhány fokkal emelkedik, így kellemes nyárias meleg ígérkezik, 23-28 fokkal.

Vasárnap már országszerte több lesz a napsütés, és csak néhol alakulhat ki futó zápor. A változó irányú szél országszerte gyenge, mérséklet lesz. Napközben helyenként már 30, 31 fokot is mérhetünk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.