Egymilliárdot követel Zuckerbergtől egy volt pornósztár

Egy a Facebookon is terjesztett rágalomhadjárat miatt ment tönkre a 41 éves Paree LaTiejra felnőttfilmes karrierje, sőt, veszélybe került az élete is, ezért a nő hitelrontásért 1 milliárd dollárra perli Mark Zuckerberget.

Orvosilag igazoltatta, hogy nőnek született
Forrás: Facebook

A Lady Paree pornósnéven futó LaTiejra 2009-ben már megnyert egy rágalmazási pert volt kollégájával szemben, aki azt terjesztette róla, hogy valójában férfinak született, csak átoperáltatta magát. A hamis információ tönkre tette a nő karrierjét (aki egyébként orvosilag igazoltatta, hogy nőnek született), sőt, az egyik korábbi rajongója annyira felháborodott, hogy késsel támadt rá. LaTierja arcát műtétek sorával tudták csak helyreállítani. Akkor 2,5 millió dolláros kártérítést ítélt meg neki, a vádló viszont ennek ellenére sem állt le, a Facebookon folytatta a rágalomhadjáratot.

Paree LaTiejra azóta sem kapott munkát a pornófilm-iparban, sőt, halálos fenyegetéseket is kap, ezért újra bírósághoz fordul, de ezúttal a Facebook alapító tulajdonosát, Mark Zuckerberget perelte be egy texasi bíróságon, amiért a közösségi oldal nem tett semmit a támadó bejegyzésekkel – írja a Daily Mail.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.