Egyetlen napra visszatér a kánikula

Csütörtökön visszatér a kánikula, de csak egy napra, pénteken ugyanis újabb hidegfront érkezik, nyomában záporokkal, zivatarokkal.

A mai nap felhősnek és szelesnek ígérkezik, északkeleten lesznek erősen felhős időszakok, és itt elszórtan zápor, zivatar kialakulhat, máshol többnyire napos idő várható. Az élénk északnyugati szél főként a Dunántúlon és a középső országrészben megerősödik. A hőmérséklet a délutáni órákban 21 és 26°C között alakul.

Holnap főként a Dunántúlon és északon alakulhat ki elszórtan zápor, a nyugati, északnyugati szél továbbra is elénk, többfelé erős lesz. A hőmérséklet a délutáni órákban 22 és 27°C között alakul – jósolja az Időkép.

Szerdán a többórás napsütés mellett északkeleten időnként erősen megnövekszik a felhőzet, és itt elvétve záporeső kialakulhat, a szél eleinte élénk, helyenként erős lesz. Jelentős melegedés kezdődik.

Csütörtökön sok napsütésre és már kánikulára számíthatunk, pénteken a hőmérséklet a délkeleti országrészben a 35°C-ot is elérheti, azonban délután hidegfront érkezik záporokkal, zivatarokkal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.