Egyetlen ütéssel megölte betegét az orvos

Az 56 éves beteg korábban állítólag megrúgta az egyik ápolónőt. Valószínűleg ezért akartak elégtételt venni rajta.

Az eset december 29-én történt a belgorodi kórházban, azonban most hozták nyilvánosságra a biztonsági kameráknak az esetről készített felvételét – írja a BBC

A videón látható, hogy a félmeztelen férfit egy nővér vizsgálja, mikor a kék pólót és fehér nadrágot viselő orvos megérkezik a vizsgálóba nyomában egy másik nővérrel, feltehetőleg azzal, akit korábban bántalmazott a férfi.

Az orvos – a Ren TV szerint egy Ilja Zelendinov nevű férfi – kirángatja a beteget egy másik helyiségbe, azonban egy fekete kabátos férfi, aki feltehetően a beteg kísérője, utánuk megy és összeverekszik az orvossal. A beteg ezután még visszatér a vizsgálóba, azonban az orvos egyetlen ütéssel leteríti. A beteg hanyatt esik és nem mozdul többé.

A fekete kabátos férfit püfölő orvos később veszi csak észre, mi történt. A videó második felében a kétségbeesetten szaladgáló ápolók közt igyekszik újraéleszteni a láthatóan eszméletlen férfit, akit végül egy hordágyon visznek ki. 

A hatóságok gondatlan emberölésként kezelik az esetet egy, az orosz tévének nyilatkozó forrás szerint. A nyomozó bizottságban részt vevő Jelena Kozireva elmondta, azt nem gondolják, hogy az orvos szándékosan okozta a Jevgenyij Bahtyin nevű beteg halálát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.