Galéria: Egyetemista a legszebb magyar lány

A 2010-es év legszebb lánya, azaz a Miss World Hungary Dobó Ágnes, a Miss Universe Hungary Babinyecz Tímea lett. A Miss Earth Hungary címet pedig Kaló Jennifer nyerte.

A Miss World Hungary a Miss Earth Hungary, illetve Miss Universe néven futó szépségversenyeket immáron harmadik alkalommal rendezte meg az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft..

Budapest, 2010. május 14.
Dobó Ágnes (k, 22 éves, Debrecen), a Miss World Hungary 2010, Babinyecz Tímea (b, 19 éves, Szeged), a Miss Universe Hungary 2010 és Kaló Jennifer (j, 22 éves, Budapest) a Miss Earth Hungary 2010 győztese mosolyog a szépségv
Budapest, 2010. május 14. Dobó Ágnes (k, 22 éves, Debrecen), a Miss World Hungary 2010, Babinyecz Tímea (b, 19 éves, Szeged), a Miss Universe Hungary 2010 és Kaló Jennifer (j, 22 éves, Budapest) a Miss Earth Hungary 2010 győztese mosolyog a szépségverseny eredményhirdetésén 2010. május 13-án. MTI Fotó: Földi Imre

A Miss World Hungary, a Miss Universe Hungary és a Miss Earth Hungary címek szépséges tulajdonosai a világ egzotikus tájain versenghettek a világdöntőkön. A győztes lányok nem csak a koronát, hanem egy sikeres új élet lehetőséget is megkapják: rendszeresen szerepelnek az RTL Klub műsoraiban, társasági események, partik állandó díszvendégei, cégek reklámarcai lehetnek. 

A verseny megálmodói szerint a csinosság önmagában kevés a Királynővá váláshoz. A verseny fontos küldetése, hogy a lányok a hírnevüket jótékony célok megvalósítására is fordítsák: kampányolnak egy-egy alapítvány mellett, a nyilvánosság segítségével felhívják a figyelmet társadalmi problémákra, a szépség ugyanis nem csak önmagáért való. Éppen ezért fontos, hogy a leendő legszebbek jól tudjanak kommunikálni, nyitottak és érdeklődőek legyenek a világra, megtestesítve a huszonegyedik század nőideláját: a szép, művelt, egészséges és önálló nőt.

GALÉRIA, kattintson a képre!

Hazánkban is több száz lány jelentkezett a versenyre. Közülük választották ki a döntő 24 résztvevőjét, akiket azután stylistok, sminkesek, fittnesz-edzők és divattanácsadók vettek kezelésbe, hogy felkészítsék a királynőválasztásra.

A tegnapi maratoni showműsor végén Dobó Ágnest választották meg a legszebb magyar lánynak.

Dobó Ágnes Debrecenben született, szülei korán elváltak, édesanyjával, valamint húgával él, apjával nem tartják a kapcsolatot. Ha egyetlen dolgot kellene megemlítenie életéről, az a szoros családi kötődés lenne. Debreceni Egyetem jogi karának harmadéves hallgatója, egyéni tanrendje miatt pedig csak a vizsgáira kell hazautaznia. Közjegyző szeretne lenni és eddig úgy tűnik, hogy jó úton halad. Tavaly reklámfilmes és fotós munkái miatt Budapestre költözött, azóta itt él két korábbi döntőssel, Huszárovics Dalmával és Bencsik Emerenciával egy lakásban.

Tavalyelőtt már indult A Királynőn, akkor a legjobb ötig jutott. Tavaly nem jelentkezett, de idén azért jött el, mert úgy érzi, hogy mostanra ért meg annyira, hogy legyen esélye. Mivel a tavalyi Miss World Hungary, Serdült Orsi az egyik legjobb barátnője, a tavalyi évet szinte együtt csinálták végig, így pontosan tudta mi vár rá. Az egyetemet a győzelem után sem akarja elhanyagolni, mert szerinte a tanulás sokkal fontosabb a királynői karriernél.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.