Egybekelt Andy Vajna és Palácsik Tímea

Magyar idő szerint hétfőn hajnali három órakor Kaliforniában egybekelt Andy Vajna (69) és Palácsik Tímea (30). A bulvársajtó által sokat kritizált frigy a nyilvánosság kizárásával köttetett meg.

A nászra Antonio Banderas hollywoodi villájában került sor, a luxusesküvőn a családtagokon kívül számos világsztár is megjelent.

A vőlegény kívánsága szerint az esküvőn Edvin Marton hegedűművész is fellépett, aki az Evita című film zenéjét is eljátszotta, hiszen Vajna volt a Magyarországon forgatott nagy sikerű film producere.

– Miamiból utaztam az esküvőre; nagyon boldog vagyok, hogy ott lehettem, és zenélhettem Timi és Andy legszebb napján. Mindamellett nagyon büszke is, hogy engem kértek fel annyi remek zenész közül – mesélte a Blikknek Edvin Marton, aki huszonöt percig hegedült a hárommillió dolláros, vagyis 660 millió forintos Stradivariján, amelynek a biztosításáról is gondoskodott Vajna.

Andy Vajna
Andy Vajna

A pár másfél év együtt járás után mondta ki a boldogító igent. A lánykérésre 2012 tavaszán került sor, majd nyáron össze is költöztek.

Nemrég kisebb botrányt okozott, hogy egy nyári fesztiválon Palácsikot ismeretlen férfi karjaiban kapták lencsevégre, a képeket a Bors közölte. A bulvársajtóban megjelenő hírek a mennyasszonyt hűtlenségét látták bizonyítottnak, ám a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos nyilvánosan megvédte Tímeát, s elmondta, a botrányba keveredett férfi nem idegen, ő Palácsik leendő sógorának fivére.

Palácsik Tímea modell Damu Rolad színész bántalmazott ex-barátnőjeként tett szert ismertségre. Damu jelenleg is a négy és fél éves börtönbüntetését tölti, nemrégiben ő is megnősült.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.