Egy eurócent egy romantikus velencei hétvége

Véletlenül egy centért kínált egy romantikus hétvégét egy Velence közelében lévő szálloda. 1400-an foglaltak szobát, mire a szálloda munkatársai észrevették a hibát. 90 ezer eurót buktak.

Néhány óra alatt 1400-an foglaltak le szobát egy négycsillagos Velence környéki szállodába, amely egy eurócentért hirdetett egy romantikus hétvégét a lagúnák városában.

Az Intercontinental Hotels csoporthoz tartozó Crowne Plaza Quarto D'Altino szálloda munkatársai először hacker-támadásra gyanakodtak, ám később kiderült, a szobarendelés számítógépes rendszere hibásodott meg. A hiba több száz turistának hozott szerencsét, akik szinte megrohamozták a honlapot. Amint a személyzet észlelte a hibát, visszavonták az ajánlatot - jelentette a a hét végén olasz állami televízió.

A páratlan üdülési lehetőség 90 ezer eurónyi (24 millió forint) kárt okozott a Velencétől 25 kilométerre fekvő szállodának, a lefoglalt utazások ugyanis a szálloda tájékoztatása szerint érvényesek. Az Intercontinental Hotels csoporthoz tartozó Crowne Plaza Quarto D'Altino szállóban átlag 150 euróba (40 ezer forint) kerül egy éjszaka.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.