Egy szelfi miatt került nagy bajba Miss Libanon

Már javában zajlanak a január 25-én megrendezésre kerülő Miss Universe előkészületei. A világ legszebb lányai Miamiban készülnek a nagy napra, Miss Libanont viszont egy ártalmatlannak tűnő csoportkép miatt támadják.

Hatalmas felháborodást keltett Libanonban az a közös fotó, amelyen a 25 éves Saly Greige együtt szerepel a 21 éves Doron Matalonnal. Két fiatal lányról van szó, akik a Miss Universe versenyen az országukat képviselik, ám Greige libanoni, Matalon pedig izraeli.

Forrás: Instagram / Doron Matalon

Bár a szelfi meglehetősen ártalmatlannak tűnik – Miss Szlovénia és Miss Japán szerepel még rajta –, Salyt Libanonban rengetegen támadják miatta a két ország közötti viszony miatt. Libanon számára – emlékeztet a Daily Star – Izrael ellenséges ország, a libanoni törvények mindenféle kapcsolatot tiltanak a zsidó állammal.

A szelfit Matalon készítette és tette közzé az Instagram-oldalán még január 11-én. Greige azzal védekezik, hogy az izraeli lány photobombolta őket, vagyis a többiek beleegyezése nélkül vette le magát a három riválisával. Elmondása szerint Matalon többször is próbált közös képet készíteni kettejükről, ő végig próbált ügyelni arra, nehogy kapcsolatba kerüljön vele. Miss Japánnal és Miss Szlovéniával éppen arra vártak, hogy egy fotót készítsenek róluk, amikor az izraeli lány hirtelen odaugrott, és készített egy szelfit róluk a saját telefonjával.

Matalon később azt írta, nem lepi meg, de nagyon elszomorítja, hogy a Libanon és Izrael közötti ellenségeskedés még a Miss Universe versenyre is kihat. Az izraeli lány amúgy Kelemen Henriettával, a magyar versenyzővel is pózolt közös fotó kedvéért.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.