„Egy nap néha 7-8 férfi is megerőszakolt minket”

Szexrabszolgaként tartott fogva nőket egy szaúdi diplomata az északnyugat-indiai Gurgáon városában.

„Az utóbbi négy hónap átok volt számunkra. Annyira szörnyű volt... azt hittük, meg fogunk halni abban a házban, és a családjaink soha nem találnak meg minket” – meséli egy húszéves nepáli nő, akit több hónapon keresztül rendszeresen megerőszakoltak és vertek fogva tartói.

A lányt és negyvennégy éves édesanyját hétfő éjszaka mentették ki az indiai hatóságok egy szaúdi diplomata gurgáoni házából. A nőket házimunkára vették fel, de hamar kiderült, más dolgokat is el kell végezniük. A szaúdi diplomata és barátai négy hónapon keresztül többször megerőszakolták őket – írja a The Indian Express.

„Voltak olyan napok, amikor hét-nyolc férfi erőszakolt meg minket” – mesélte az idősebb hölgy, aki azt állította, egyszer a férfi egy késsel a karját is megvagdosta.

A nők elmondása szerint fogva tartójuk gyakran nem adott nekik enni, de a tisztálkodást engedélyezte számukra, főleg akkor, amikor vendégei jöttek, akik kényükre-kedvükre molesztálták a nőket.

A diplomata felesége sem segített rajtuk, ehelyett megverte őket. A nőknek reggeltől estig dolgozniuk kellett a házban, majd amikor leszállt az est, a férfi vendégekkel és a ház urával kellett ágyba bújniuk. A házat soha nem hagyhatták el, csak ha a diplomata más indiai városokba vitte őket, ahol újra megerőszakolták őket.

Az indiai hatóságokat végül egy nő értesítette, akit szintén házimunkára vettek fel, és molesztáltak, de három nap után el tudott szökni a házból. A rendőrség hétfőn házkutatást tartott a diplomata házában, és kiszabadították a két foglyot. A nőket szerdán hazaszállították Nepálba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.