Másfélmillió ajándék kilométert kapott a levegőben született baba

Öt héttel a kiírt időpont előtt a  Dubajból Manilába tartó járaton indult be a szülés egy kismamánál 

Egymillió mérföldet (1,6 millió kilométert) utazhat ingyenesen az a kisbaba, aki a Cebu Pacific járatán született augusztus 14-én. Édesanyja négy órával a felszállás után kezdett vajúdni. A szülés több mint egy hónappal korábban indult meg a vártnál - számolt be a CNN.

Szerencsére a járaton két nővér is volt az utasok között, akik a repülőgép személyzetével együtt segítettek a szülésnél. A pilóta eközben az indiai Haidarábád felé vette az irányt, hogy elláthassák a kismamát.

A fapados légitársaság történetében ez volt az első levegőben levezetett szülés. A társaság elnök-vezérigazgatója, Lance Gokongwei egymillió ponttal ajándékozta meg a Havennek keresztelt kislányt a cég GetGo programjának keretében. A pontok bármikor beválthatóak, nem járnak le és a családtagok is igénybe vehetik.

A szülés nagyon gyorsan zajlott – az egyik utas szerint  egy sikoltást lehet hallani, majd kicsivel utána gyereksírást –, a nő hamarosan visszaült a helyére már a csecsemővel a karjában. Az eset majdnem kilenc órával hosszabbította meg az utat, de emiatt senki nem reklamált.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.