Egy hónapja keresnek egy Hollandiában eltűnt magyar férfit

Csaknem egy hónapja nem találja családja a hollandiai Rotterdamban rejtélyes körülmények között eltűnt Nagy Csabát.

A 28 éves férfi több mint egy éve él Hollandiában. Eltűnését a család a rendőrségen és a hollandiai magyar nagykövetségen is jelentette, de Csabát egyelőre nem találják.

- A legidősebb bátyám szerint március 16-án még hajnali 4-kor az ágyában volt. Amikor viszont 5 órakor kelteni szerette volna, már nem találta ott - mesélte a Blikknek a férfi húga, aki szerint testvérének semmi oka nem volt arra, hogy eltűnjön a világ elől.

Csaba kábelfektetőként dolgozott Rotterdamban. Húga szerint nagyon szerette a munkáját, és a főnöke is megbecsülte. Eltűnése előtt bérelni akart egy házat. Senkivel nem volt konfliktusa.

A rendőrség egyelőre nem nagyon adott információt a nyomozásról. A család nem tud semmit. Csaba a feltételezések szerint gyalogosan távozott, mindezt az utcai kameráknak is vennie kellett.

Nagy Csaba kb. 170 cm magas, nagyon fehér bőrű, szőke hajú. Amikor utoljára látták, melegítőben volt. Kezén és lábán tetoválások vannak. Csaba családja arra kér mindenkit, aki tud valamit a fiú eltűnéséről, jelezze a rendőrségen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.