Egy hétig a gitározásról szól minden

Egy hétig szinte megállás nélkül szól a zene a 23. Gitármánia Táborban. Mintegy 300 fiatalt várnak, akiknek csaknem 70 művésztanár, köztük néhány egykori diák tart kurzusokat.

Több mint két évtizede rendezik meg nyaranta a Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábort, ahol egy hétre összejönnek a 12 évesnél idősebb gitárosok, basszusgitárosok, billentyűsök, dobosok, énekesek és zenekarok, hogy örömzenéljenek és az ország legjobb hangszeres zenészeitől tanuljanak.

Idén július 25–31. között a Szolnok-Tiszaliget Turisztikai és Szabadidő Központba mintegy 300 fiatalt várnak, akiknek csaknem 70 művész tart kurzusokat, köztük Lukács Peta és Nagy Ádám gitáros, Szappanos György és Medgyasszay István basszusgitáros, Mogyoró Kornél és Csányi Zoltán dobos, Szabó Károly billentyűs, Pintácsi Viki és Koszi Janka énektanár vagy Lombos El Marci 5letszobrász.

Az idei tábor egyik különlegessége, hogy olyan zenészek is tartanak hangszeres kurzusokat vagy adnak koncertet, akik pár éve még lelkes diákként vettek részt a Gitármánia Táborban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.