Egy haldokló férfi már láthatta a Star Wars 7-et

Teljesült a rák egyik agresszív fajtájában szenvedő Daniel Fleetwood utolsó kívánsága. A Disney valóra váltotta a férfi álmát, így megnézhette Az ébredő erő vágatlan verzióját.

A 32 éves Daniel Fleetwoodnál nyáron diagnosztizáltak rákot, orvosai szerint nem éri meg a telet, így a Star Wars 7 december 18-ai bemutatóját sem. A texasi Houstonban élő férfi nyolcéves kora óta rajongója a sci-finek, 21 éves korában még a helyi lapokba is bekerült, amiért napokat töltött az utcán, hogy elsőként vásárolhasson  jegyet a sorozat harmadik epizódjára – írja a Telegraph.

Daniel utolsó kívánsága az volt, hogy még a bemutató előtt láthassa Az ébredő erőt. A férfi felesége gyűjtést indított az interneten, hogy fizetni tudják a férje kezelését, de a Twitteren azért is kampányolt, hogy férje még halála előtt megnézhesse a filmet. A kezdeményezéshez a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, a Finn szerepébe bújó John Boyega és a Csubakkát alakító Peter Mayhew is csatlakozott. A kampány pedig a Disney-t is elérte.

A Time szerint a férfit maga J.J. Abrams, a Star Wars-film rendezője hívta fel, hogy közölje vele a jó hírt: még csütörtökön megnézheti otthonában a film egyik vágatlan, nem végleges verzióját.

 

 

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.