Egy fiú, egy lány - megszülettek 2016 első babái

Győrben jött világra az év első újszülöttje. Az első fővárosi csecsemő több, mint félórával az új év beköszönte után érkezett csak. 

Éjfél után 18 perccel született az új év első babája vidéken, Győr-Moson-Sopron megyében. Németh Noel a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban jött világra - közölte az egészségügyi intézmény pénteken az MTI-vel.

A kisfiú 3480 gramm és 53 centiméter és természetes úton született. A 24 éves édesanya, Diána - akinek Noel az első gyereke - nem számított arra, hogy 2016 első perceiben hozza világra gyermekét, hiszen december 23-ra írták ki szülésre, a kórházba szerdán ment be. Az országban is elsőként született kisfiú és édesanyja egyaránt jól vannak 

A fővárosban - az állami fenntartású intézményeket tekintve - egy kislány lett 2016 első babája, aki a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján jött világra.

A kislány 0 óra 35 perckor született, és a Flóra nevet kapta. Természetes úton jött világra 3300 grammos súllyal és 54 centiméterrel. Ő a család első gyermeke. Az újszülött és az édesanyja is jól vannak - mondták az intézmény szülőszobáján.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.