Egész héten elkél az esernyő

Kedden egy hidegfront miatt többfelé várható eső. Napközben ugyan felszakadozik a felhőzet, de a hétvégéig várnunk kell a verőfényes napsütésre.

Kedd reggelre egy hidegfront érkezik, így kezdetben többfelé várható eső, majd napközben felszakadozik a felhőzet, de helyenként kisebb eső, egy-egy zápor ekkor is kialakulhat. A légmozgás általában gyenge, mérséklet lesz, napközben 15-20 fok várható - írja előrejelzésében az Időkép.hu.

Szerdára egy újabb, ezúttal markáns hidegfront érkezik, és már a hajnali óráktól többfelé kell számítani esőre, záporokra, egy-egy zivatarra, sokfelé jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. A hegyekben hózápor is lehet. A viharos északnyugati szélben mindössze csak 6-12 fok várható napközben.

Csütörtökön folytatódik a hideg, főként a Dunántúlon szeles idő, itt ismét viharos lesz az északnyugati szél. Helyenként kisebb eső, zápor, a hegyekben hózápor ismét előfordulhat.

Csütörtök estétől kezdve dél felől ismét többfelé várható eső, zápor, és a péntek is csapadékosnak ígérkezik. Viharos lesz ismét az északias szél, és folytatódik a hideg idő.

A jelenlegi prognózis szerint szombaton csökken a felhőzet, több-kevesebb napsütésre már az ország jelentős részén számíthatunk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.