Eddig csak szürke volt, most esős is lesz az idő

Kedden megvastagszik a felhőzet az ország nagy részén, egyre inkább csak északkeleten lehet némi napsütés, majd délután a Dunántúlon és délen, az esti óráktól pedig máshol is elered az eső egy hidegfrontnak köszönhetően. Nem lesz jelentős a légmozgás. Nappal 4-11°C között alakul a hőmérséklet, de nyugaton ettől hidegebb lehet.
Az Időkép előrejelzése szerint holnap napközben kelet felé távozik a csapadék, és átmenetileg felszakadozik a felhőzet északnyugat felől, de az esti órákban északnyugat felől újabb gyenge csapadékmező érkezhet. Többfelé feltámad az északi, északnyugati szél. 4 és 9°C közé melegszik a levegő.

Csütörtökön sok lesz a felhő felettünk, kisebb esőre is számítani kell elsősorban az északi tájakon, majd estétől ismét többfelé lehet csapadék. Hajnalban többfelé fagyhat, nappal 4-10°C várható.

Pénteken mindenhol megszűnik a csapadék, és szombaton is elszórtan lehet gyenge eső. Változóan, erősen felhős tájakkal találkozhatunk. Hajnalban csak helyenként lehet gyenge fagy, nappal pedig 6-12°C várható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.