Ecclestonené elválik a Forma 1 urától

Benyújtotta a válókeresetet a Forma 1-et irányító Bernie Ecclestone felesége. Slavica Ecclestone már most is szülőhazájának, Horvátországnak a leggazdagabb asszonya, ám a 2,8 milliárd eurós vagyon megosztása után még gazdagabb lehet,

Több napos találgatásnak vetett véget Slavica Ecclestone szóvivője csütörtökön. Bernie Ecclestone felesége néhány napja "eltűnt", akkor kezdődtek a találgatások arról, hogy véget akar vetni 24 éve tartó házasságának.

Az ügyvédek besclése szerint ez lehet a szigetország legdrágább válása: a Forma 1-et irányító 78 éves Bernie Eccleston vagyonát ugyanis 2,8 milliárd euróra (mostani rossz árfolyamon számolva 780 milliárd forintra) becsülik.

Az egykoron Armani-modelként tevékenykedő, most 50 éves felesége azonban már most sem számít szegénynek.A leggazdagabb horvát asszonyként tartják számon, a régóta a szigetországban élő Slavica Ecclestone, aki a siker elsőszámú példaképe is a szomszédos országban.

A horvátok - annak ellenére, hogy versenyzőjük nincs a Forma-1-ben, és futamot sem rendezhettek soha - közelállónak érzik magukhoz az Ecclestone házaspárt, hiszen szinte minden nyáron eltöltenek ott jó pár napot.

Az Ecclestone házaspár a 2004-es szezonnyitó nagydíja előtt, Melbourne-ben
Az Ecclestone házaspár a 2004-es szezonnyitó nagydíja előtt, Melbourne-ben
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.