Dühös madarak szállják meg Finnországot

A népszerű telefonos játék megelevenedik. Lelőni senkit sem fognak, a fejlesztők az Angry Birds játszóterekkel több mozgásra szeretnék ösztönözni a játék rajongóit.

Világszerte ismerik a mobilfelhasználók az Angry Birds nevű játékot, amelyben a főszereplő madarak egy óriáscsúzli segítségével próbálnak építményeket rombolni és ezzel elpusztítani az ott elbújó malacokat. A 2009-es megjelenés óta több mint tízmillióan töltötték már le a játékot, köztük David Cameron brit miniszterelnök is – adta hírül a BBC.

A finn játékfejlesztő Rovio cég a játszóterekre szakosodott Lappset csoporttal együttműködve Angry Birds játszótereket hoz létre, a legelső idén nyáron nyitja meg kapuit Finnországban. A cél az, hogy kimozdítsák a játékot kedvelőket, hogy azok ne csak a szobában, a díványon ülve játszanak egyedül, hanem kimozduljanak és a szabadban, másokkal együtt, óriási kivetítőkön lődözzék a disznókat, valamint lesz hagyományos csúszda, hinta és mászóka is.

E mellett Johan Granholm, a Lappset marketing igazgatója kiemelte azt az alagutat, amelyen adott idő alatt kell majd átmászni. Aki nem lesz elég gyors, azt vízzel spriccelik le.

Mindenkit biztosított ugyanakkor arról, hogy ezeken a játszótereken senkit sem fognak lelőni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.