Dugó lesz hetekig a csatornázás miatt

Csatornázási munkálatok miatt keddtől várhatóan július közepéig korlátozzák a forgalmat a 6-os út fővárosi, Fonó utcai csomópontjának környezetében - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
A közlemény szerint a munkaterület mellett mindkét irányban két-két szűkített forgalmi sávon haladhat a forgalom, emiatt óránkénti 30 kilométeres sebességkorlátozás lép életbe. A Fonó utcai torkolat egy sávra szűkül, ezért a mellékirányt szabályozó jelzőlámpát ideiglenesen hátra, a Gyár utca felé helyezik, ezzel biztosítva a váltakozó, kétirányú gépjárműforgalmat.

Mivel a Nagytétényi úton is megkezdődnek a csatornaépítési munkák, a 6-os úton is torlódások várhatók a városközpont felé, elsősorban a reggeli csúcsidőszakban.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a BKK honlapján és a kozut.bkkinfo.hu oldalon már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol, milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen - tették hozzá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.