Drónokkal tér vissza Tom Cruise

Tom Cruise-zal és drónokkal a főszerepben érkezik az 1980-as évek kasszasikerének, a Top Gunnak a folytatása - közölte David Ellison filmproducer.
A Skydance produkciós cég illetékese a Terminátor: Genesis című új mozi berlini népszerűsítésekor mondta el, hogy a régóta várt folytatás egyre közelebb kerül a megvalósuláshoz és a moziban ismét Tom Cruise ölti magára Maverick szerepét.

"Justin Marks most is épp a forgatókönyvet írja" - idézte a producert a The Guardian című brit lap internetes oldala. Ellison hozzátette: "elképesztő szerepet szánunk Mavericknek, nincsen Top Gun Maverick nélkül, és Maverick fogja játszani Mavericket. Minden képzeletet felülmúlunk és nagyon, nagyon reméljük, hogy mihamarabb hozzáláthatunk a filmhez. De ahogy minden más is, úgy ez is a forgatókönyvtől függ".

Az 1986-ban készült Top Gun a hidegháború idején játszódik a haditengerészet San Diegó-i elit vadászpilóta-képzőjében. Tony Scott, az eredeti film rendezője 2012-ben meghalt, a Top Gun 2 egyike volt annak a három filmnek, amelyre készült, mielőtt öngyilkosságot követett el.

A Sky Newsnak adott tavalyi interjújában Cruise megerősítette, hogy továbbra is érdekli a folytatás. Mint fogalmazott: "amennyiben sikerül elhárítanunk bizonyos akadályokat, öröm lesz belevetni magunkat a munkába".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.