Drogbotrány miatt válik meg topmodellétől a divatóriás

Cara Delevingne még májusban keveredett drogügybe, amikor lakásából kilépve egy gyanús fehér port tartalmazó tasak esett ki a zsebéből. A H&M zéró toleranciát alkalmaz a drogpolitikájában, így a modellnek mennie kell a cégtől.

A természetes szépségű 20 éves lány nagyon kelendőnek számít a divatvilágban, a Burberry, a Zara és a Chanel is rendszeresen foglalkoztatja, a svéd H&M pedig már annyiszor dolgozott vele, hogy Cara szinte a cég arcának számít.

A cég közleményt adott ki, am szerint Cara bármilyen tehetséges is, minden kapcsolatot megszakítanak vele, mert a márka a zéró tolerancia elvét követi a drogpolitikában. "Félreértés volt, hogy Cara a H&M arca, bár a divatshow-kon rendszeresen fellépett. A jövőben viszont nem kívánunk vele dolgozni" - idézte a cég szóvivőjét a Daily Mail.

Nem mindenkit zavar az állítólagos kokainozás, Cara ugyanis főszerepet kapott egy filmben. A Kids in Love-ot szeptemberben kezdik el forgatni és londoni fiatalokról fog szólni, akik imádják a féktelen bulizást. Cara egy rövid epizódszerep erejéig amúgy már feltűnt a Keira Knightly főszereplésével készült Anna Karenina-feldolgozásban is.

Carát idén májusban a lakásánál fotózták le, a modell éppen a lakáskulcsát kereste, amikor egy gyanús fehér port tartalmazó tasak hullott ki táskájából a földre. A fotósok szerint Cara nem is különösebben zavartatta magát, de a bulvársajtó persze azonnal felkapta a témát és Kate Moss drogos botrányához keztde hasonlítani. Kate-et kokainozás közben örökítette meg egy fotós még 2005-ben, és amint ez nyilvánosságra került, a divatcégek sorra felmondták vele a szerződéseket.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.