Drog, hamisítás és feketemunka

Egy hónap alatt 57 drogfogyasztót fogtak el Debrecenben. De akadt feketemunkás, körözött személy és közokirat-hamisító is.

Debrecenben egy hónap alatt 57 embert állítottak elő kábítószer fogyasztásáért és birtoklásáért; egy szórakozóhelyet egy évre bezárattak - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy elmondta: főként diszkókban és nagy tömegeket vonzó szórakozóhelyeken tartottak ellenőrzéseket a megyei vagyonvédelmi kamarával és a munkaügyi felügyelettel közösen az elmúlt hetekben.

A drogfogyasztókon kívül két országosan körözött személyt is elfogtak, húsz alkalommal pedig közbiztonságra veszélyes eszközöket foglaltak le. Vagyonvédelmi cégekre összesen 900 ezer forint bírságot szabtak ki, az egyik cég vezetőjét pedig közokirat-hamisítás miatt jelentették fel.

A munkaügyi felügyelet 14 ellenőrzött vagyonvédelmi cégből 11-nél talált szabálytalanságot. Az ellenőrzött 88 ember fele vagy feketén dolgozott az éjszakában vagy más szabálytalanságok merültek fel náluk - közölte Vezendi Jánosné.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.