Döbbenetes vallomás: részegen járt a forgatásokra Daniel Radcliffe

A Harry Potter-filmek sztárja sötét titkáról vallott a brit Heat magazinnak: olyan súlyos alkoholproblémával küzdött, hogy szinte minden alkalommal részegen ment a forgatásokra.

Daniel Radcliffe (22) tavaly nyáron beszélt először arról, hogy milyen nehezen birkózott meg a hirtelen jött hírnévvel és az ezzel járó felhajtással. A fiatal színész a 2001-ben bemutatott Harry Potter és a bölcsek köve című film után vált híressé és utána még tíz éven át, további 7 részben alakította a címszereplő varázslótanoncot.

Daniel szűkszavúan úgy nyilatkozott, hogy alkoholszenvedélye a Harry Potter és a félvér herceg forgatása alatt, 2009-ben kezdődött. „Csak alkohollal tudtam élvezni a dolgokat, teljesen függő lettem” – mondta akkor, és hozzátette, amint észrevette, milyen irányba tart az élete, rögtön bejelentkezett egy elvonókúrára.

A színész most azt is elárulta, hogy noha munka közben egyetlen kortyot sem ivott, a forgatásokra sokszor mégis részegen érkezett. „Nem akarok belemenni a részletekbe, csak annyit mondok, hogy sokat ittam. Naponta, napközben és esténként is. Meg tudom mutatni azokat a jeleneteket, ahol még bennem volt a pia. Totál üresek a szemeim.”

Danielnek végül sikerült legyőznie démonait, immár másfél éve egyáltalán nem iszik. Mivel saját bevallása szerint nagyon függő-alkat, adódik a kérdés, vajon tényleg sikerül-e betartania ígéretét egy józan életre...

Daniel Radcliffe (Harry Potter) mint ifjú varázslótanonc és mint kiforrott mágus
Potter
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.