Díjcsomagba épített jótékonyság a Telenortól

Bárki igénybe veheti ezentúl a Telenor Bátor Tábor díjcsomagját, s ezzel havi kilencszáz forintot utal a beteg gyerekeket élményterápiával gyógyító közösségnek. Az adomány tehát "kvázi lebeszélhető".
Bárki számára elérhetővé vált a Bátor Tábor Alapítvány mobilflottája. A mobilcsomag legnagyobb különlegessége nem az, hogy a tarifa használói egymás között ingyen (nulla forintos percdíjjal) beszélhetnek, hanem az, hogy a Telenor minden előfizető után havonta 900 forinttal támogatja Bátor Tábor Alapítvány munkáját. Vagyis az előfizető egy év alatt 10800 forinttal támogatja a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyerkőcöket élményterápiával ápoló fiatal csapat munkáját. 

A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére kínál ingyenes élményterápiás programokat, nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában. Évente több mint 1000 beteg gyermek és családtagjaik részesülnek a vidámságból, s az alapítvány különlegessége, hogy a lehető legváltozatosabb formában igen profin gyűjtik az adományokat. Három évvel ezelőtt a Nol munkatársai is csatlakoztak a gyűjtéshez, amikor váltóban futották a maratont. A mostani, különleges együttműködés az Alapítvány kezdeményezésére a mobilcég nyitottságának kösznhetően jött létre. 
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.