Dietetikusok perelik Schobert Norbit

Az Update termékek szellemi atyja új könyve kapcsán kaphat pert a nyakába. A fitneszgurura a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége haragudott meg.

A nagy kalóriahazugság címmel megjelenő kötet már megjelenése előtt is botrányt okozott, de a Bors megtudta, rövidesen a bíróság is foglalkozik a könyvvel. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének (MDOSZ) elnöke ügyvédhez fordult az írás miatt.

Norbi szerint azért perelhetik őt, mert idézte könyvében azt, hogy a szövetség azt mondta: a gyerekeknek cukrot kell fogyasztania, mert az serkenti az agyat, és jó kedélyállapotot okoz.

Az MDOSZ elnöke szerint jogtalanok a fitneszguru állításai, ezért ügyvédhez fordultak, de peren kívüli megegyezésre törekszenek majd. Kubányi Jolánt meglepve érte a hír, hogy a Brit Dietetikusok Szövetsége a napokban hívta meg a szervezet nyolcvanadik születésnapjára Norbit, akinek a hír szerint elismerik munkásságát. Az elnöknő szerint Norbi meghívása azonban nem releváns, hiszen csak egy edző.

A fitneszguru a per kapcsán elmondta, ez lesz élete legszebb háborúja. Norbi állítja, hogy bizonyítani tudja igazát, ezért nem fog peren kívül megegyezni a dietetikusokkal.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.