Deutsch megint beszólt a Compact Discónak

Deutsch Tamás (Fidesz) EP-képviselő nem száll le a magyar bandáról, a szombati szereplés előtt "kompaktdisznónak" nevezte őket, és kifogásolta a körülöttük kialakult "marketingdömpinget", most pedig "fos-zene celebecskéknek" titulálta őket.

Ahogy arról múlt szerdán beszámoltunk, Deutsch Tamás (Fidesz) EP-képviselő Twitteren szólt be az Eurovíziós Dalfesztiválon induló Compact Disconak. Május 22-én a következőt írta: "Az eurovíziós dalfesztiválos-azerbajdzsános-kompaktdisznós marketing fos dömping elleni tiltakozásul Dolly Rollt hallgatok."

Azóta több bejegyzésében is kritizálta a magyar bandát, melynek egyik tagja nem hagyta annyiban a dolgot, és az elmúlt pár napban szabályos Twitter-párbaj alakult ki köztük.

"Ebből teleregény lesz gyerekek! :) Tamás bátya folytatja az ámokfutást! Mekkorában lehetnek ezek Brüsszelben!...", "Remélem a Dolly Roll mellett sikerült a céllövöldében meglőnöd a három pálcás C.C. CATCH posztert és volt egy szép estéd a wc-n! :))))" - írta Lotfi Begi, a Compact Disco tagja Twitterén. Ezt @dajcstomi sem hagyta annyiban: "drága angyalom, próbáltam a cd-teket nézegetve is, de arra nincs ember, akinek sikerülne :))))" - jött a válasz hamarosan.

Lotfi Begi azóta sem hagyta szó nélkül a politikus Twitter-bejegyzéseit, még ma is megy a szócsata, alig 1 órája posztolta a következőt Deutch: "@BegiLotfi sebaj, szép volt fiúk /lányok?/! hétvégén hallottam egy totál ismeretlen bandát, a nihil chips-et. képzeld, zenélnek a színpadon.", melyre csakhamar jött a válasz: "Éljen Tomika! Végre valami jó dolog is történt veled:) Láttál zenélő embereket a szinpadon! ird be a barátság füzetedbe:) OMFG!", "egyébként meg ha ennyire ráérsz elkezdhetnél azon dolgozni hogy európa kicsit jobban szeresse magyarországot! Nem gondolod?", "hamár felocsudtál az ámulatból hogy zenélő emberek vannak a szinpadon nézd meg a tube kommenteket mit gondol európa a dalunkról!", "A dalt egyébként Moszkvától Londonig mindenhol jtászák! Mi már sokkal többet tettünk az ország jó megitéléséért, mint Te valaha!", "amúgy meg 1 lány volt a szinpadon! vagy szemüveget vegyél, vagy csinálj egy tisztességes coming out-ot! :) Mindenki várja már:)".

E sorok írásakor még nem reagált a "Twitterhuszár" képviselő.

A bejegyzéseket szó szerint közöltük, a durva helyesírási hibákért mi kérünk elnézést.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.