Designer-darabok a Millenárison

Ezüstvasárnap érdemes kilátogatni a Millenáris B csarnokába, hiszen több mint 200 kiállító, több ezer terméke közül válogathatnak az érdeklődők.

A Wamp vasárnap is várja a magyar dizájner-darabok iránt érdeklődő vásárlókat. Sőt, még azokra is gondoltak, akik esetleg nem tudják, mit adjanak szeretteiknek.

Barátnőknek egy rafinált szabású Wildpastel ruhát ajánlanak, vagy egy plexi fülbevalót. Hosszú évekre szerezhet örömöt egy-egy vagány Bara Marianne kalap, vagy Lengyel Zsuzsi vadonatúj rátétekkel megbolondítható táska kollekciója, amelynek darabjai pillanatok az adott öltözékhez igazíthatók. Az ékszerek kedvelői biztosan nagy örömmel fogadják majd a Soie Essentielle hangsúlyos darabjait, a Vadjutka márka gyöngyökkel megbolondított kifejezetten karácsonyi kollekcióját, vagy a Fércművek bohókás rénszarvasos kiegészítőit.

A fiatalabb korosztálynak szólnak a Blind Chic praktikus, biciklizéshez is tökéletes táskái. Különleges ajándék lehet a WAMP-on először látható Karla márka termékpalettája is. A projekt lényege, hogy a tervező klasszikus festményeket értelmez újra, tölt meg friss tartalommal, amelyek női és gyerekpólókat, vászontáskákat díszítenek.

A gyerekek elégedettségét kivívni kétségtelenül komoly kihívás. Garantált sikert aratnak majd a legkisebbek körében a Ribizli szuperdivatos gyerekruhái, Rofusz Kinga bájos grafikái, vagy a Cerkabella Kiadó művészi igényességgel illusztrált mesekönyvei.

Akik egyedi lakberendezési kiegészítőkkel szeretnék feldobni otthonukat, azoknak ajánljuk a vadonatúj márka, a MER a legegyszerűbb használati tárgyakat új köntösbe öltöztető kollekcióját. Toronyi Péter Paprikum fűszerőrlője szintén friss termék a WAMP kínálatában, s a márka karácsonyra egy limitált szériájú fekete sorozattal jelentkezik. Farkas Anna grafikus, az Anagraphic alapítója a már jól ismert Anaptár legfrissebb, 2014. évi kiadását hozza el.

A gasztronómia rajongói egész biztosan értékelni fogják az almaCiD kézműves szénsavas almaborát, a cidert. A Donum Terrae márkanév magolajok, olajos magvakból készült natúr krémek és ecetkülönlegességek válogatott csoportját öleli fel. A héj nélküli pirított tökmag baráti borozásokhoz, tökmagkrémes és napraforgós mártogatósok vendégváró falatkákhoz, diókrém és földimogyorókrém szendvicsekbe és süteményekbe tökéletes. A Floq keksz alig egy hónapja mutatta be három újabb kekszét. A sós, cukormentes és teljes kiőrlésű változatokat. A cheddar sajtot Angliából hozzák, hogy a cheddar sajtos - rozmaringos keksz a legkiválóbb alapanyagokból készülhessen. A cukormentes nyírfacukorral és kókusszal készül, a teljes kiőrlésű változat zabpehellyel és az igen kedvelt gyömbérrel lett igazán egyedi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.