Depardieu a folyosóra vizelt

A szükség törvényt bont és túllép minden erkölcsi gáton – ennek szellemében járt el Gérard Depardieu, aki egy Párizs és Dublin között közlekedő menetrendszerű Air France járaton több mint száz utastársa legnagyobb megdöbbenésére az ülések közötti folyóson végezte el kisdolgát.

A gép már felszálláshoz készülődött, a feltehetően ittas állapotban lévő Depardieu felállt a helyéről elkezdett kiabálni, hogy „Pisilnem kell! Pisilnem kell!”. Az utaskísérő megkérte, hogy várjon, amíg a gép eléri az utazó magasságot. – Nem tudok addig várni – replikázottszemtanúk szerint a 62 éves színész, majd a folyosón könnyített magán.

Úgy hírlik, Gérard Depardieu-t az italozás hozta kellemetlen helyzetbe
French actor Gerard Depardieu addresses the media on his latest sparkling wine edition at the Paasburg's winery store in Berlin in this November 30, 2010 file photo. Depardieu outraged fellow passengers by urinating in the aisle of an Air France flight as it prepared to take off on August 16, 2011, forcing the plane to turn back to its parking spot. REUTERS/Tobias Schwarz/Files (GERMANY - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT)

A kínos közjáték után a gép visszafordult, s csak két órás késéssel, illetve egy alapos fertőtlenítő takarítás után tudott elindulni. A bizarr ügy érdekessége, hogy egyetlen utas sem tiltakozott, s a megkönnyebült Depardieu sem csinált további botrányt. Az Air France-KLM még nem döntött, hogy jogi útra tereli-e a francia filmsztár nyíltszíni vizelését.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.