Demjén észre se vette, hogy eltört a karja

Szombaton már koncertet adhat Kiskörén a néhány napja megsérült Demjén Ferenc, aki nem is emlékszik pontosan, hogyan törte el a karját, miután elhagyta a színpadot a Hősök terén az Itt élned, halnod kell című zenés rockmusical után.

A zenészt a Blikk munkatársai csípték el, épp akkor, kontrollról távozott. A bulvárlap szerint Rózsi jó hangulatban volt, s a hogylétét firtató kérdésre azt válaszolta: – Az orvosom megnyugtatott, hogy semmi komolyabb bajom nincs, a törés nem súlyos, csak mintha egy sima háztartási balesetet szenvedtem volna. Néhány hétig gipszben kell énekelnem, ami annyiban nehezíti meg a dolgomat, hogy nem a jobb, hanem a bal kezemben kell tartanom a mikrofont. Már kezdek megtanulni fél kézzel öltözködni, de vetkőzni jobban szeretek.

Az énekes megismételte azt, amit nem sokkal péntek esti balesete után mondott, vagyis hogy nem emlékszik pontosan arra, hogyan sérült meg.

– Még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem. Vártam a taxit, sötét volt, nem vettem észre az akadályt, s elbotlottam valamiben. A vállamra estem, de akkor nem éreztem, hogy nagy baj lenne. Másnap reggel már fájt, bementem a kórházba, ahol megröntgeneztek. Megállapították, hogy eltörött a karom, a vállamtól a csuklómig begipszeltek. Jelenleg még vannak fájdalmaim, szoknom kell a gipszet. Szombaton már szeretnék színpadon állni, ha az orvosaim is megengedik, így csak két fellépést kellett elhalasztanom – mondja Demjén hétfőn a Blikknek.

A Demjén Ferenc koncertjeit szervező TASKO iroda azt nyilatkozta, hogy eddig sosem fordult elő, hogy a zenész egészségügyi okból hagyott volna ki koncertet és úgy tűnik, most is csak egy-két fellépésről van szó.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.