Délután lezárják a Dohány utca egy részét

Megemlékezés miatt vasárnap délután több forgalmi változásra is figyelnie kell majd az autósoknak és a tömegközlekedőknek Budapest VII. kerületében. A lezárások érintik a 74-es troli útvonalát is - közölte honlapján a Budapesti Közlekedési Központ.

2016. január 17-én, vasárnap 15 és 18 óra között lezárják a VII. kerületi Dohány utcát a Síp utca és a Nagy Diófa utca között megemlékezés miatt. A Kazinczy utca és a Nagy Diófa utca közötti szakaszon megállási tilalom lesz érvényben, a Kazinczy utcából a Rákóczi út felé lehet majd csak haladni. Kerülőútként a Dohány utcával párhuzamos Dob utca használata javasolt, amely a Síp utcán keresztül érhető el. A rendezvény ideje alatt a 74-es trolibusz rövidített útvonalon jár.

A lezárás ideje alatt a 74-es trolibusz a Wesselényi utcáig a menetrend szerinti, majd a Kertész utca–Blaha Lujza tér M– Dohány utca módosított útvonalon halad. A Nyár utca, a Károly körút (Astoria M), a Nagy Diófa utca és a Blaha Lujza tér M megálló kimarad. A trolibuszok ideiglenesen a Kertész utcában a Dohány utca kereszteződése előtt létesítendő Blaha Lujza tér M megállóban megállnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.