Délen havazás, északon napsütés

Szombaton kezdetben a déli területeken havazhat még néhol, itt akár a nap feléig is borult maradhat az ég; miközben észak felől feloszlik a felhőzet, sokfelé ragyogó napsütésre számíthatunk. Az északias szél többfelé erős marad, csak délután mérséklődik. Délnyugaton hófúvások kialakulhatnak, -1, +4°C várható.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap egy erős hidegfront hoz többfelé viharos szelet és a gyors felhőátvonulásokból hózáporokat, keleten akár tartósabb hóesést. Néhány hevesebb hózáport akár mennydörgés, villámlás is kísérhet. Reggel helyenként -10°C-ot is mérhetünk, nappal -1, +3°C várható.

Hétfőn a Dunántúlon és északkeleten várható még havazás. Az északnyugati szelet továbbra is többfelé erős, viharos lökések kísérhetik. Kemény fagyok jönnek, az ország nagy részén napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet.

Kedden nyugaton számíthatunk havazásra, keletebbre pedig több-kevesebb napsütésre. A légmozgás többfelé erős marad. Hajnalban 0, -10°C-ig hűl a levegő, nyugaton lesz enyhébb a reggel. Napközben -1, +3°C várható.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.