David Beckham alsónadrágjai a H&M-ben

Február 2-án landolnak a H&M üzletek polcain a híres focista által tervezett darabok. A kínálatban főként alsónadrágok szerepelnek, de lesznek trikók, pólók és pizsamák is.

Nem ez az első alkalom, hogy a Los Angeles Galaxy angol futballistája alsónadrágreklámban tűnik fel. Láthattuk már korábban, ahogy Emporio Armani alsóneműit népszerűsíti. Azonban ez alkalommal Beckham a saját maga tervezte alsónadrágokban pózol. (A képekért kattintsanak ide.)

A korábban reklámozott darabokhoz képest nagy különbség az is, hogy most olyan termékek kerülnek majd a svéd bolthálózat, a H&M polcaira, melyek az átlagemberek számára is megfizethetőek. Egy Beckham által tervezett alsónadrágért körülbelül 4000 Ft-ot kell majd fizetnie a vásárlónak.

– Mindig szeretem kihívások elé állítani magam, és ez egy ilyen sikerélmény volt számomra. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, és remélem, hogy a H&M vásárlói legalább olyan izgatottak lesznek, mint amilyen én vagyok. – mondta Beckham, akinek felesége, Victoria már befutott tervezőként.

Forrás: The Telegraph.

Beckham tervezésre adta a fejét.
Los Angeles Galaxy's David Beckham leaves the field after losing their CONCACAF Champions League soccer match against Costa Rica's Alajuelense in Alajuela September 21, 2011. REUTERS/Juan Carlos Ulate (COSTA RICA - Tags: SPORT SOCCER)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.