Darabokban találták meg az eltűnt brit lány holttestét

Megtalálták a 16 éves Rebecca Watts holttestét, aki február 19-én tűnt el. A rendőrség szerint a lány mostohatestvérének is köze lehet a gyilkossághoz.

A bristoli rendőrség hét embert vett őrizetbe, akinek köze lehet Watts eltűnéséhez és meggyilkolásához, köztük a kislány mostohabátyját, a 28 éves Nathan Matthews-t és barátnőjét, Shauna Phillips-et – írja a Daily Mail.

A család értetlenül áll a dolog előtt, Watts mostohaanyja, Matthews édesanyja, Angie-Mae Galsworthy elmondta, fia és a barátnője is aktívan részt vettek a kislány keresésében, aki február 19-én tűnt el otthonról.

A lány holttestét darabokban találták meg hétfőn éjjel, másfél mérföldre Watts családjának bristoli otthonától. Mike Courtiour főfelügyelő elmondta, hogy fülest kaptak, és Bristol Barton Hill nevű városrészén találták meg a lány maradványait. Az azonosítás még tart, de szinte biztosak benne, hogy Watts holttestére bukkantak.

A gyanúsítottakkal kapcsolatban nem közölt részletes információkat, mint mondta, két 29 és két 23 éves férfit, valamint egy 23 éves nőt vettek őrizetbe, és rajtuk kívül még egy darabig a fogda vendégszeretetét élvezheti Watts mostohatestvére és annak barátnője is.

Watts édesapja és felesége elmondták, az ügy legújabb fejleménye „elviselhetetlen” számukra, a sajtó munkatársaitól pedig azt kérték, tartsák tiszteletben magánéletüket.

Arról, hogy mi lehetett a feltételezett elkövetők indítéka, vagy hogy a tegnap őrizetbe vett öt ember kapcsolatban állt-e Wattsszal, nem lehet tudni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.