Daniel Craig üzent a következő James Bondnak

„Inkább felvágnám az ereimet, mint hogy még egyszer James Bond legyek” – nyilatkozta Daniel Craig, aki negyedik alkalommal lép őfelsége szolgálatába, és bújik a 007-es ügynök szerepébe.

November 5-én mutatják be a 24. Bond-filmet, amely 007 Spectre – A Fantom visszatér címen kerül a mozikba. A brit színész nyíltan beszélt szerepéről és jövőbeni terveiről a TimeOutnak. Craig már korábban is hangoztatta, addig vállalja a folytatásokat, amíg fizikailag képes rá, most viszont élesen ellenkezett az ellen, hogy újra James Bond legyen.

A negyvenhét éves színész azt mondta, inkább felvágná az ereit, mint hogy újra vállalja a szerepet: „Túl vagyok rajta ebben a pillanatban. Befejeztük. Most már csak túl akarok lépni” – mondta Craig, majd hozzátette, ha mégis csinálna még egy Bond-filmet, azt csak a pénz miatt tenné.

A következő 007-es ügynök kilétéről egyelőre csak találgatások láttak napvilágot. Az Independent azt írja, sokan szívesen látnának a szerepben egy színes bőrű színészt, például Idris Elbát, vagy az idén bemutatott új Mad Max-film főszereplőjét, Tom Hardyt. Mások szerint a Homeland sztárja, Damien Lewis a legesélyesebb James Bond megtestesítésére. A brit lap ezenkívül olyan színészek nevét említi meg, mint Colin Firth, Hugh Grant vagy Jason Statham.

Daniel Craiget nem érdekli, ki lesz az utódja, csak egy dolgot üzent neki: „Ne legyél sz*r!”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.