Dalra fakadtak a Victoria's Secret fahangú angyalai

Még szerencse, hogy a gyönyörű modellek nem fontolgatják a szakmacserét: nem tudják a dalszöveget, ráadásul a hangjuk sem cseng éppen valami kristálytisztán.

A Victoria's Secret legendás angyalai sem akartak kimaradni a karácsonyi dalolászásból, idén is vicces videóval próbálnak ünnepi hangulatot teremteni. A lányok szexi, piros fehérneműben diszítik a lakást és rendezgetik a karácsonyfa alatt az jándékokat, miközben a Deck the Halls című nótát dudorásszák - már amikor nem felejtik el a szöveget.

A videóban megmutatják, hogy a noha külsejük kifogástalan, szupermodelleknek sincs minden esetben varázslatos énekhangjuk, de előadásuk ennek ellenére nagyon aranyos.

Candice Swanepoel, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson és Erin Heatherton karácsonyi fehérneműbe bújva próbálják eldalolni karácsonyi jó kívánságaikat, miközben ügyetlenkednek a műhóval vagy a gyertyagyújtással, ráadásul Mrs. Orlando Bloom inkább szívesebben énekelné a „Santa Baby-t”.

„Nem igazságos, hogy modelleket énekeltetnek” - fakad ki a kisebb-nagyobb sikerrel történő előadás végén az egyik Angyal, Doutzen Kroes.

A legendás fehérneműcég persze nem szándékosan égeti angyalait, hiszen a kisfim nyilvánvalóan paródia: nem először csinálnak a modellekkel ilyen vidám, éneklős karácsonyi videoüzenetet. A tavalyi felvételen Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel és Lily Aldridge küzdött meg a Jingle Bells nem éppen bonyolult dallamával és szövegével. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.